Go to top

Delen

Partners

Met gepaste trots kunnen we de sponsoren & partners van het mooiste hardloopfeest van Zuid-Holland aan jullie presenteren.

Hoofdsponsor is Attractiepark en Camping Duinrell, het bekende Wassenaarse park voor eindeloos familieplezier voor jong en oud.

Sport partner is Aerofit Healthclub. Zij bieden speciale trainingen aan om jezelf klaar te stomen voor "De 15".

LJ Sport is onze product partner. Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle voorbereiding en deelname is bij LJ Sport in de Langstraat te vinden.

De Wassenaarse Krant is onze mediapartner. Zij geven voor en na de loop redactionele aandacht aan De 15 en zijn tevens sponsor van kilometer 12


Grip MultiMedia uit Wassenaar ontwierp en bouwde onze website en doet het dagelijks onderhoud van de site. Grip verrzorgt de online inschrijvingen, de publicatie van de uitslagen en het toevoegen van foto's en video.

Graphic Square  grafische vormgeving verzorgt voor ons alle ontwerpen van al onze communicatie-uitingen. Denk aan het logo, posters, affiches, flyers, spandoeken, sponsoruitingen, routeborden, bewegwijzering, startnummers, kleding, parcourstekening, taak- en postinstructie evenementen-verkeersregelaars en natuurlijk de medaille.

Lifoka uit Den Haag heeft de kosten van de print van de spandoeken en routebegeleidingsborden grotendeels voor haar rekening genomen.

Onze partner MaXXus heeft portofoons voor de staff beschikbaar gesteld. MaXXus ziet steeds vaker dat bedrijven geen keuze kunnen maken in een nieuwe telefonie oplossing. MaXXus wijst U de weg in het maken van de juiste keuze voor uw omgeving. MaXXus uw partner in telecom & ICT.

Roadflow ondersteunt De 15 door 4 professionele verkeersbegeleiders beschikbaar te stellen tijdens het evenement.

Van Wijk Notarissen heeft de oprichtingskosten van de stichting voor haar rekening genomen en de route nagemeten.
 

kkk