Go to top

Delen

Trainingsprogramma

Gefeliciteerd! Met het klikken op deze link heb je de eerste stap naar de finish van De 15 van Wassenaar gezet.

We willen namelijk vooral onervaren en recreatieve lopers stimuleren de uitdaging van 15 kilometer aan te gaan. Iedereen die denkt dat 15 kilometer voor hem/haar te hoog gegrepen is dagen we uit.
Met een gerichte en persoonlijke training kunnen heel veel mensen veel meer dan ze denken.

Kijk jij wel eens met enige jaloezie naar langslopende sporters? Kom dan nú in beweging. Met hele rustige opbouw en een kleine stok achter de deur kan jij in oktober ook die 15 kilometer lopen, gegarandeerd!

De organisatie van “De 15” helpt graag mee aan die rustige opbouw en de kleine stok.
Daarom zijn we het partnership met Aerofit Healthclub aangegaan.

Aerofit heeft, als officieel sportpartner, een speciale training ontwikkeld om ook jou die 15 kilometer te laten halen. Pak de handschoen op en kom in beweging: meld je aan bij Aerofit en vergeet niet in te schrijven voor “De 15” zelf.

Als je nauwelijks of geen loopervaring hebt, kan je nu beginnen. Je wordt echt aan het handje meegenomen om van “nul tot 15 in 16 trainingen” te komen.

Na de zomervakantie begint een speciale training voor "De 15". Aerofit biedt deze looptraining ook aan voor ook niet-leden, in combinatie met sporten op de MYLON circel. Deze training start eind augustus en is voor lopers die al wat ervaring hebben, een mooie tijd willen neerzetten én voordelig met Aerofit willen kennismaken.